Postanite članica

Učlanite se u Udruženje hrvatskih proizvođača namještaja kako biste pridonijeli razvoju industrije, kako biste kroz Udruženje artikulirali svoje probleme, pitanja, prijedloge i zajedno sa ostalim kolegama bili jači na internom i globalnom tržištu.

Članstvo donosi pogodnosti poput: boljih cijena dobavljača koji su partneri Hrvatskih interijera u sferi roba i usluga kao što su:

Električna energija, osiguranje, kupovina repromaterijala, izrada projekata za EU fondove, prijevodi i tečajevi stranih jezika, edukacija, marketing, savjetovanje u poslovanju, izrada kataloga od fotografiranja, grafičke usluge do tiska i sve ostalo što svakodnevno plaćate po previsokim cijenama. Partneri, dobavljači roba i usluga, članicama Hrvatskih interijera odobravaju posebne popuste, a to smo postigli zbog zajedničke nabave koja je multiplicirana članicama.

Osim toga, članice Hrvatskih interijera mogu po želji sudjelovati u kreiranju politike odnosa prema industriji namještaja, bilo da se radi o resornom Ministarstvu ili drugim institucijama jer je Udruženje shvaćeno kao ozbiljan partner u dijalozima vezanim uz razvoj industrije namještaja.

Ako imate pitanja ili prijedloga vezanih za učlanjenje, slobodno nam se javite.

Prijavnicu za učlanjenje možete preuzeti  

a kada je ispunite, molimo pošaljite je na:      hrvatski.interijeri@gmail.com