DIALOGO    centar za poduku i prevođenje

10410 Velika Gorica, Pleška 47

www.dialogo-mg.hr

Tel +385 1 6226869

GSM +385 91 212 99 22

email: goga@dialogo-mg.hr

LinkedIn: Goranka Mišerić

Skype: goga.miseric1

Individualni ili grupni tečajevi stranih jezika

Dialogo Vam nudi individualne ili grupne tečajeve za tvrtke koje „krojimo“ prema Vašim željama i potrebama. Ukoliko želite obnoviti i usavršiti znanje stranog jezika ili pak naučiti novi strani jezik, obratite nam se. Program ćemo prilagoditi Vašem predznanju i potrebama posla

Sudski tumač

 

Sudski tumač je osoba koju imenuje predsjednik Županijskog ili Trgovačkog suda i ovlaštena je prevoditi, na zahtjev suda, fizičke ili pravne osobe, pisani ili izgovoreni tekst s hrvatskog na strani jezik, sa stranog na hrvatski jezik ili s jednog na drugi strani jezik za koje je imenovan. Sudski tumač svojim potpisom i pečatom jamči da prijevod u potpunosti odgovara tekstu izvornika.

Prevoditeljske usluge

Nudimo usluge pisanih prijevoda tekstova opće tematike ili usko specijaliziranih stručnih tekstova.

Također pružamo uslugu usmenog, simultanog i konsekutivnog prevođenja poslovnih sastanaka, pregovora, sajmova, seminara, posjeta Vašim poslovnim partnerima u inozemstvo ili bilo kojeg drugog događaja za koji Vam je potreban prevoditelj od povjerenja.

Naši prevoditelji putuju s Vama u inozemstvo ili su Vam od pomoći kod rješavanja birokratskih i administrativnih procedura u državnim institucijama, ministarstvima, kod javnih bilježnika i odvjetnika.

Testiranje

 

Testiranjem usmenog i pismenog izražavanja provjeravaju se sve jezične vještine na stranom jeziku, poznavanje i razumijevanje specifičnog vokabulara, snalaženje u svakodnevnim i poslovnim situacijama. Testiranje se može provesti individualno ili grupno.