PROJEKT dizajn i marketing

10410 Velika Gorica, Pleška 45

GSM +385 91 557 97 23

email: projekt.tatjana@gmail.com

Marketing u industriji namještaja

Nepostojanje specijalizirane marketinške agencije u području proizvodnje namještaja dosada se itetako osjetilo na tržištu ponude domaćeg namještaja. 

Pomažemo Vam pronaći odgovore odgovoriti na niz pitanja poput:

Što je marketing? Kako ga primijeniti u svakodnevnom poslovanju? Čemu služi i je li stvarno potreban?

Zašto je važno izlagati na sajmu? Kako se najbolje pripremiti za sajam? Zašto moram imati dobar katalog, web stranicu? Što će me razlikovati od konkurencije? 

Odgovori na ta pitanja nose u sebi i odgovor na najveće i najvažnije pitanja: Kako zaraditi više?

Izrada i provođenje Marketing plana

Marketing plan često puta postoji, ali samo u našim mislima. Ako nije napisan ne može se pratiti njegovo provođenje i on nema svoju svrhu. Dobar marketing plan gleda konkurenciju, sadašnjost, budućnost, predviđa kamo krenuti i zašto. Dobar marketing plan je svjetlo koje osvjetljava put kojim hode svi koji su na tržištu. Bez svjetla se ne vidi i lako se zaluta. Tako je i bez Marketing plana.

Produkcija kataloga i promidžbenog materijala

Katalog, oglasi, pr tekstovi - predstavljaju našu djelatnost, kvalitetu naših proizvoda, pokazuju brigu za kupca, našu poslovnu ozbiljnost. Zato moraju biti barem jednako dobri kao što su i proizvodi - tada će biti ambasadori našim potencijalnim (čitajte: budućim) klijentima govoriti sve najbolje o nama.

Besplatno savjetovanje

Bez zadrške ćemo Vam savjetovati što biste sve trebali poduzeti kako bi se prodaja povećala, kako bi percepcija Vašeg branda na tržištu bila bolja i kako biste, u konačnici, postali još bolji i jači i izdvojili se od ostalih proizvođača namještaja.